Wie ben ik

Ik ben Dave van der Laan, geboren in 1968, getrouwd en vader van drie kids. Meer dan vijfentwintig jaar werkzaam, met name in leidinggevende posities als projectmanager of afdelingsmanager. De afgelopen jaren heb ik mij gericht op het gebied van coaching. Mijn belangrijkste drijfveer was dat ik mijn ervaring wilde inzetten om andere mensen te ondersteunen bij hun uitdagingen. Om samen tot inzichten te komen om het anders aan te pakken. Dat ze konden terugkijken op een geslaagd coachtraject om het vervolgens op eigen houtje te kunnen doen en gelukkiger door het leven zouden gaan.

Ik wilde de coaching op een goede manier uitvoeren en heb ruim 1,5 jaar met veel plezier opleidingen gevolgd.
In de afgelopen jaren heb ik al vele mensen kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun leerdoelen. Leerdoelen zoals het voorkomen van stress of een burn-out, perfectionisme, pleasegedrag, niet om hulp vragen, loopbaanvragen, ontwikkelen van empathisch vermogen, lusteloosheid en zelfvertrouwen. Kijk eens bij de recensies om te lezen hoe ik als coach werd ervaren.

Als coach wil ik je ondersteunen om te werken aan het door jou bepaalde doel. Ervaring leert dat dit doel gedurende het coachtraject kan wijzigen doordat je andere, betere inzichten krijgt. Met mijn luisterend oor, hoor ik ook wat je tussen de regels door zegt. Met mijn vragen zet ik je aan het denken. Met mijn kennis geef ik je inzichten. Met mijn positieve enthousiasme zorg ik voor energie. Met mijn resultaatgerichtheid laat ik je focussen op jouw doel. Maar uiteindelijk gaat het niet om mij, maar om jou als coachee. Dat jij aan de slag gaat en jouw doel bereikt.

De foto’s op deze site zijn gemaakt door mijn schoonzus Harriet Dik. Het is slechts een klein deel van de vele prachtige foto’s die ze heeft gemaakt. Op het moment dat de foto’s via een website zijn te zien zal ik een verwijzing plaatsen.

Dave van der Laan
Gecertificeerd Lifecoach

  06 – 20 32 21 21
mail@jouwdoelgerichtecoach.nl