Recensies

Uiteindelijk gaat het erom of jij als coachee/opdrachtgever tevreden bent. Gedurende het coachtraject zal er regelmatig getoetst worden of de aanpak past bij jou als coachee. Indien nodig wordt er bijgestuurd of de aanpak aangepast. Hierbij enkele recensies van coachees en een opdrachtgever.

  • Coachee – Vrouw – rond de 50

Na een aantal jaren waarin ik met een aantal ingrijpende gebeurtenissen geconfronteerd werd, was mijn batterij leeg. Mijn balans was weg en ik had hulp nodig om die weer terug te vinden. Dave heeft mij een spiegel voorgehouden en praktische tips gegeven. De manier waarop hij dat doet, heeft mij aan het denken gezet en heeft er voor gezorgd dat ik in actie ben gekomen. Ik kan nu weer zeggen dat ik aan het leven ben in plaats van overleven. Dank je wel Dave voor je goede zorgen.”

  • Coachee – Vrouw – rond de 45

“Ik heb aan Dave gevraagd of hij mij wilde coachen na mijn burn out. Direct na het eerste gesprek voelde ik een klik.
Dave heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier naar mezelf kijk, en dat ik zelf uitmaak door wie ik me kan laten raken. Dave heeft me ook laten inzien dat niet alles perfect hoeft, en dat het oké is zo. Als het een keer minder met me ging, hoefde ik maar een seintje te geven en Dave stond voor mij klaar.
Ik kan Dave aan iedereen aanraden!”

  • Coachee – Vrouw – rond de 60

“Nadat het bedrijf waarin ik werk werd overgenomen, was er woede en verdriet. Dave heeft mij laten inzien dat ik zelf bepaal of dingen mij raken. Hij luistert met open aandacht en hij heeft mij een ander kijk op mezelf gegeven. Vanuit een houding van acceptatie kan ik nu zonder al te grote emoties keuzes maken. Ik heb het coaching traject als heel positief ervaren. Dank daarvoor!”

  • Coachee – Man – rond de 50

Samen met Dave heb ik via mijn werk een coachingstraject afgelegd. Tijdens dit traject heb ik Dave leren kennen als een inspirerende coach die prima in staat is om de vinger op de zere plek te leggen. Het coachen gaat gepaard met interessante theoretische modellen, wat het inzicht van het hoe en waarom verduidelijkt. Met behulp van Dave kan ik stellen dat ik geslaagd ben in mijn missie en hij zijn naam “jouwdoelgerichtecoach” meer dan waar heeft gemaakt.

  • Coachee – Vrouw – rond de 50

“Nadat ik een nieuw functie kreeg met meer verantwoordelijkheid en veel meer verschillende taken, had ik moeite met het overzicht bewaren van alles wat op mij af kwam. Dat maakte mij onzeker. In een aantal gesprekken heeft Dave mij een praktisch uitvoerbaar plan geleerd om mijn mailbox en alle andere zaken en taken overzichtelijk te maken en te houden.  Hij heeft mij veel praktische tips gegeven op het gebied van plannen, prioriteiten stellen en omgaan met collega’s. Het was precies wat ik nodig had: Het heeft mij geholpen om met veel meer zelfvertrouwen mijn werk te doen.”

  • Coachee – Man – rond de 30

Dave is helder en direct. Dave en ik hadden al binnen drie sessies mijn uitdaging boven water: ongezond perfectionisme. Vervolgens zijn wij ons gaan focussen op de bron hiervan, namelijk mijzelf de irrationele gedachte opleggen dat ik geen fouten mag maken. Door situaties te evalueren en anders te benaderen ben ik mij bewust en bekwaam geworden van hoe ik hier mee moet opgaan. Inmiddels kan ik mijn perfectionisme inzetten als kracht. Zowel in werk als privé heb ik hier profijt van. Ik heb Dave dan ook aanbevolen aan een collega die ook coaching zocht.”

  • Coachee – Man – rond de 40  

“Vanuit een gevoel van geen plezier meer in m’n werk, een slecht zelfbeeld en professionele stilstand met Dave aan de slag gegaan. Na een eerste kennismakingssessie was er een goede klik. Vanuit wederzijds vertrouwen zijn we samen om de 3 weken in sessies van 1,5 uur op zoek gegaan naar wat ik wil, kan en vooral wat mij motiveert! De manier van werken van Dave bleek voor mij een schot in de roos. Heel concreet met elke sessie een doel, een verslag en opdrachten waardoor je scherp blijft en automatisch alles opslaat! Ik kan zeggen dat ik in een tijdspad van ongeveer 8 maanden enorm gegroeid ben en mijn gestelde doelen gehaald heb. Kijk met veel vertrouwen en plezier naar de toekomst en geniet weer van m’n werk!”

  • Coachee – Man – rond de 50 

“In de periode van eind 2016 tot juni 2017 heb ik mijn coaching traject bij ‘jouwdoelgerichtecoach’ doorlopen. Samengevat, doelgerichte coach: je bent een topper! Na een zware periode waardoor ik heel diep was komen te zitten, zowel privé als in het werk ben ik bij jou het coaching traject gestart. Jouw enorme positiviteit, inzet en energie, met daarbij gelijktijdig het vermogen om rust en structuur te brengen hebben mij enorm geholpen. Je bent altijd goed voorbereid, hebt voor elke situatie zinvolle oefeningen op maat en beschikt over een goed invoelingsvermogen. Hierdoor ben je in staat geweest om mij grote doelgerichte stappen richting een gelukkigere toekomst te zetten. Wie ook het gevoel heeft dat hij of zij meer zin en geluk uit het leven kan halen en zich voor dit doel wil laten begeleiden door een coach: twijfel niet langer, doe het gewoon, je kan er de rest van je leven plezier van hebben!
Ik kan hiervoor de jouwdoelgerichtecoach van harte aanbevelen!”

  • Coachee – Vrouw – rond de 50

“Dave is een enthousiaste coach. Tijdens de gesprekken voel je zijn dynamische energie. Dave kan je goed (en vrij snel) tot de kern van je vraag/issue laten komen. En hij heeft een resultaatgerichte aanpak. De gesprekkenreeks als ook alle gesprekken afzonderlijk, voelen aan als een logisch en natuurlijk maar ook doelgericht proces. Als je met Dave in zee gaat, kan je erop vertrouwen dat je stappen gaat zetten. In je eigen tempo en op je eigen manier, maar je gaat het doen!”

  • Opdrachtgeefster – Vrouw – rond de 50 

“Wij hadden Dave ingeschakeld omdat een personeelslid van ons was vastgelopen in zijn werk. Dave heeft dit zeer vakkundig opgepakt en heeft ons goed geholpen. Het maakte niet uit wanneer je Dave belde, hij stond altijd voor ons klaar met een goed advies. Dave is vakkundig, kan goed luisteren, is zeer integer en voelt direct betrouwbaar. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Dave en zullen hem zeker weer inschakelen wanneer er opnieuw een probleem is ontstaan.”