Mijn missie

Ik ben op jou gericht

In het coachtraject gaat het om jou. Als coach zal ik mij focussen op wie jij bent als persoon. Ik zal je ondersteunen om zicht te krijgen op wat je sterke punten zijn en wat je aandachtspunten zijn. Accepteer jij jezelf zoals je bent? Zelfacceptatie is een mooie start van een verandertraject.

Ik ben op jouw doel gericht

Wat wil je bereiken? Wat is je leerdoel? Wil je gelukkiger worden op je werk, bijvoorbeeld door beter om te kunnen gaan met je perfectionisme? Wil je gelukkiger worden in je privéleven, bijvoorbeeld door minder onzeker te zijn of meer voor jezelf op te komen? Ik zal je, op basis van gelijkwaardigheid, ondersteunen in de weg om jouw doel te bereiken. Waarbij je jouw vermogen om zelf te leren, te sturen en zelf problemen op te lossen verhoogd. Want de reis naar de verbetering is ook een doel.

Ik ben een doelgerichte coach

Met meer dan 20 jaar ervaring als project- en afdelingsmanager ben ik zeer resultaatgericht ingesteld. Zo wil ik ook dat het coachtraject zal slagen. Ik zal niet komen met kant- en klare oplossingen .. want die weet je zelf veel beter. Je zult het zelf moeten doen, maar ik zal je inspireren, enthousiasmeren en uitdagen om je doel te behalen.

Ben ik jouw doelgerichte coach?

Als jij op zoek bent naar een inspirerende, enthousiasmerende, uitdagende coach om je op basis van gelijkwaardigheid te ondersteunen en te activeren neem dan contact op via   mail@jouwdoelgerichtecoach.nl of   06 – 20 32 21 21.